Eventet kommer att hållas under våren 2017
Närproducerat, KRAV, ekologiskt?!? Vi reder ut begreppen.
Det är en djungel av olika märkningar på det vi stoppar i oss. På nästa Mat&Möten den 17 oktober reder vi ut begreppen. Vad är skillnaden? Finns det några likheter? Är något bättre än det andra? Har det med vår hälsa och jordklot att göra eller är det bara affärer? Vad säger handeln. Har de koll på vad konsumenten vill ha och vad är då det? Har prisvärdet fått en ny dimension?
Tillsammans med bl a Maria Forshufvud från Svensk märkning reder vi ut begreppen. Lokala entreprenörer samtalar om vilka val de gjort och varför.
Välkommen till ett Mat & Möten med ett tema som verkligen är högaktuellt.
17.00 Välkomna till Parapeten. Mat & Mingel. Det bjuds på jordärtskockssoppa tillagade av restaurangskolan
17.45 Maria Forshufvud från Svensk märkning på scen.
19.00 Avslutning
Anmäl dig i formuläret nedan och dela gärna denna inbjudan i era led!
Varmt välkomna!
Food Evolution
Anmäl dig längst ner på sidan!
I priset ingår aktivitet, mingelmat och alkoholfri dryck. Baren är öppen hela tiden om man önskar något annat till självkostnadspris.
Pris för medlemmar 100:-
Icke medlemmar 150:-
Program
- Mingel och mat! Presentation av dagens ”värd/medlemmar”. Det bjuds på jordärtskockssoppa tillagade av Restaurangskolan.
- Kvällens tema handlar om de olika märkningarna av våra varor och vad de egentligen står för.