23 november, kl 18.00
Extra Årsstämma

23 november, kl 18.00

Extra Årsstämma!

Vi passar på att kalla till en extra årsstämma i samband med att semifinalen i Årets Kock hålls på Helsingborgs Arena den 23 november. Det är ett bra tillfälle då vi också är på plats för att samma dag arrangera ett samtal om den viktiga offentliga måltiden. Detta, i stället för som det står i våra stadgar, hålla årsstämma under första kvartalet. Vi bildades för ganska exakt ett år sedan och tycker att det är dags att sammanfatta hur vårt första verksamhetsår gått och hur vi gemensamt tar sats mot nästa år. Våra nytillkomna planer kommer att redovisas denna kväll.

Valberedningen jobbar för fullt med att lägga fram ett förslag till styrelse. Martin Jörgensen från Lakritsfabriken, är sammankallande i valberedningen. Har du några tankar och idéer kring styrelsen eller verksamheten så är du välkommen att kontakta honom på 0768-93 95 05.

Särskild kallelse med agenda kommer ut till alla våra medlemmar.

Vi ber dig att anmäla ditt deltagande nedan. Alla är välkomna men det är endast medlemmar som har rösträtt.

Datum: 2016-11-23
Plats: Helsingborg Arena
Tid: kl 18.00

Varmt välkomna önskar vi på Food Evolution

Anmäl dig längst ner på sidan!

Anmäl dig här

Extra Årsstämma Se vem som bokat

Start typing and press Enter to search