Företagardagarna 18-19 maj 2018

Företagardagarna 18-19 maj 2018

Food Evolution arrangerar Regionens Skafferi tillsammans med Ängelholms Näringsliv under Företagardagarna på Lindab Arena 18-19 maj.

Här nedan ett par aktiviteter att anmäla dig till.

Stort tack till Stiftelsen Gripen som finansierat våra arrangemang!

18 maj – Den offentliga måltiden

  • Tid: 15.45-16.30
  • Föreläsare: Johan Andersson, i samtal med Annika Unt
  • Tema: Effektiva utbildningar, mathantverk och schemalagd skollunch – så lyfter vi måltiderna i en hel region!
  • Plats: Föreläsningssalen 2 Lindab Arena (Business Loungen)
  • Pris: Kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat.

Inspirationsföreläsning med Johan Andersson, ledaren för Sveriges första regionala plattform för offentlig gastronomi. Plattformen möjliggör ett strategiskt samarbete kring utbildningar och inspiration för personalen. Målet är kostnadseffektiva, näringsriktiga måltider med stor måltidsglädje och ett pedagogiskt helhetstänk. De goda resultaten från den treåriga verksamheten i Jämtland/Härjedalen visar en möjlig väg också för andra regioner att lyfta måltiderna.
Johan Andersson är kock och har bakgrund som prisbelönt kostchef och krögare. Annika Unt är dietisten som specialiserat sig på skolmåltider och framgångsrikt drivit opinionsbildning för att höja statusen för personalen och råvarorna.

Före föreläsningen inbjuds alla anmälda till en organiserad Smakvandring bland utställarna i Regionens Skafferi. Samling kl 14.45 vid Food Evolutions monter.

19 maj – Laga Gott på lokala råvaror

Är du mellan 9-12 år kan du tillsammans med Malin Broman – som arrangerar Gastrokollo varje sommar- här laga en härlig varmrätt på lokala råvaror. Du har nu chansen att lära dig de grundläggande teknikerna och smakerna i köket

Vi har tre bokningsbara entimmes-pass och antalet platser är begränsade så skynda att säkra din plats! Boka här xxxx (jag återkommer med länk).

  • kl 10.15
  • kl 11.45
  • kl 13.15

Under hela dagen kan alla barn också göra vårt doft- och smakquiz som finns i anslutning till köket.

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till Jennica Ericson på jennica@foodevolution.se telefon 0707-50 04 76

Start typing and press Enter to search