Mat & Möten på Hjul Landskrona
24 maj

Skåne Innovation Week pågår i år under en hel vecka – 23-29 maj. Här sker aktiviteter, innovationer och idéer om skapandet av världens mest innovativa region. Veckan är en del i Region Skånes arbete med att stärka Skånes innovations- och entreprenörskapsförmåga.
Vi genomför dagen i samarbete med Landskrona Stad!

SIW_B_CMYK_200

Besök måltidsentreprenörer i Landskrona med omnejd ombord på vår veteranbuss och var med och nätverka med andra mat- och dryckesintresserade!

På varje stopp bjuder dessutom respektive producent/entreprenör på lokala smakprover. Vi har gemensam lunch på Erikstorps Kungsgård för de som önskar.  En dagens med dessert till det facila priset om 95 kr.

Tiden på bussen använder vi till guidning om bygden och vart vi är på väg, du får höra om de goda exemplen som finns och hur vi gemensamt kan höja lägsta-nivån i måltidsbranschen och det finns givetvis utrymme för nätverkande under dagen.

 

Tur 1 – förmiddag

 • kl 08.15 Start och samling på Erikstorps Kungsgård. Lill-Olas väg 31, Landskrona. OBS! Parkera bilen på den långa bilparkeringen på Lill-Olas väg som ligger efter Erikstorp. Håll utkik efter veteranbussen.
 • kl 08.30 Buss avgår
 • kl 08.40 Fiskare i Borstahusens hamn
 • kl 09.00 Pumphuset med presentation av allt det nya som pågår här samt besök av Landskronabåtarna
 • kl 11.00 Nylanders Rött och Grönt
 • kl 12.00 – 13.00 Erikstorps Kungsgård med gemensam lunch för de som vill

 

Tur 2 – eftermiddag

 • kl.12.00 Start och samling på Erikstorps Kungsgård för gemensam lunch för de som vill. Lill-Olas väg 31, Landskrona. OBS! Parkera bilen på den långa bilparkeringen på Lill-Olas väg som ligger efter Erikstorp. Håll utkik efter veteranbussen.
 • kl 13.00 Buss avgår
 • kl.13.15 Oatly och Stefan Pålssons Laxrökeri omlott i två grupper
 • kl.15.00 Skånsk chili
 • kl.16.00 Brygghuset Finn
 • kl 17.00 Slut. Buss går tillbaka till Erikstorps Kungsgård för de som har bilen där

 

Med reservation för ev förändringar

Har du några frågor eller funderingar? Hör av dig till Jennica Ericson på jennica@foodevolution.se

Anmäl dig här

Tur 1
Tur 2

Start typing and press Enter to search