Årets Food Talks går av stapeln den 19 november på Landskrona Teater; kl 9.30 – 15.30. Mer info om programmet och praktisk info  kommer att komma inom kort.

I Corona-krisens spår – möjligheter och utmaningar för mat-och dryckesentreprenörer utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv. Lyssna på kollegor och goda exempel som ställde om och vände kris till succé. Delta i samtal och inspirerande work-shops samt ta möjligheten skapa nya kontakter och värdefulla samarbeten i årets viktigaste gemensamma forum.

Betala medlemsavgiften idag och försäkra dig om en plats och tillgång till Food Talkds 2020.

Food Evolution idag:

Denna plattform för samverkan och utveckling skapades för 5 år sedan och är lika aktuell idag. Mängder av näringsidkare, profiler, kommuner och andra intressenter har varit med och skapat ett samarbete som är unikt i Sverige. Då var målet att sätta den här regionen på karta som den mest innovativa regionen när det gäller mat och matupplevelser från jord till bord. Idag, 5 år senare, kan vi rada upp nya initiativ som startats som blivit stora succéer långt utanför regionens gränser. Det är alla små som driver utvecklingen i en region. Prestigelöst och tillsammans har varit honnörsorden.

Årets Food Talks kommer därför att handla om;

  • Omvärldsbevakning; vad händer globalt och nationellt?
  • Goda lokala exempel; Att vända kris till succé
  • Work shops med goda möten, analyser, frågor, omvärldsbevakning och utveckling.

Dagen genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Som medlem går du in helt kostnadsfritt på Food Talks. Anmälan öppnar inom kort!

Är du inte medlem kostar det 695 kr. Ett hett tips är därför att bli medlem för 500 kr/år. Förutom fritt inträde till Food Talks får du möjlighet att ta del av våra övriga aktiviteter i 12 månader framåt.

Har du några frågor, idéer eller tankar, hör av dig: jennica@foodevolution.se
Håll också utkik på Facebook

Kontakt

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart som möjligt.

Start typing and press Enter to search