Program

25 oktober kl 8-17 på Sundspärlan i Helsingborg

Nedan hittar du dagens program som det är just nu. Vi har mycket mer på gång och fyller på efterhand.

Förutom inspirerande föreläsningar, kommer vi även ha ”fria aktiviteter” där du kan välja på bland annat speed-meeting eller olika workshops. Läs mer om detta i menyn till vänster.

Frukost och lunch ingår under dagen.

08.00-09.00

Dörrarna öppnas
Registrering, frukost & mingel. Besök våra utställare.

09.00-09.25

Inledning
Christer Paulsson från Food Evolution och dagens moderator Jesper Aspegren hälsar välkomna och berättar varför vi är här idag.

09.25-10.15

Sandra Mastio, krögare och TV-kock
”Skörda där du står” – tillbaka till framtiden.

09.45-10.15

Lars Gunnarsson, Deputy Managing Director IKEA Food Services AB
IKEA Food – från köttbullar till grönsaksbullar – en utvecklingshistoria

10.15-10.45

Paus
Mingla, drick kaffe och besök våra utställare.

10.45-11.30

Mats-Eric Nilsson, Journalist och matskribent
Måltidens magi – bättre än alla dieter

11.30-11.40

Paus
Förflyttning till resp fri aktivitet

11.40-12.30

Valbara aktiviteter
Välj mellan fem olika aktiviteter. Läs mer om dessa i menyn till vänster inom kort.

12.30-14.00

Lunch
Timjans- och vitlökskryddad Bjärefågel med frästa lökar och skogschampinjon. Serveras med rostade rotfrukter och rödvinsreduktion. Sallad, smör, hembakat bröd, bordsvatten och liten kaka

14.00-14.45

Tareq Taylor, Krögare och TV-kock
Mat som gör gott!

14.45-15.30

FoodBoost – Den offentliga måltiden
Möt måltidschef Lill Spenninge och kökschef Sabina Tucic från det uppmärksammade offentliga köket i Klippan, Mikael Larsen områdeschef/kökschef inom äldreomsorgen i Båstad kommun som vann Arla Guldko 2017 samt Jens Modéer som är engagerad kostchef i Osby.

15.30-16.00

Paus
Mingla, drick kaffe och besök våra utställare.

16.00-16.40

Ingela Stenson, Omvärldsanalytiker på United Minds
Framtidens mat – personlig, god, nyttig och situationsanpassad

16.40-17.00

Avslutning och sammanfattning av dagen
Christer Paulsson från Food Evolution och dagens moderator Jesper Aspegren summerar dagen.