FoodTalks_Savethedate_web

Den 6 december arrangerar vi Food Talks på Sundspärlan i Helsingborg med temat ”Framtidens Måltid”. Det blir en heldag med inspirerande föreläsningar, workshops, möten, speed-dating, utställare, nätverkande och mingel.

Redan klara inspiratörer är Tareq Taylor, kritikerrosad gourmetkrögare och uppskattad TV-kock, och Mats-Eric Nilsson ”den hemlige kocken”, journalist som efter 30 år i dagspressen slog igenom som fackboksförfattare. Moderator för dagen är Jesper Aspegren.

Fler inspiratörer är på väg in och vi kommer blanda dagen med föreläsningar, spännande och intressanta workshops och roliga möten. Givetvis bjuds det också på lokalproducerad lunch och fika.

Under dagen kommer vi även att berätta om de turnéstopp vi har gjort under året i tio kommuner i nordvästra Skåne och vad vi tillsammans kommit fram till.

I årets medlemskap ingår inträdet till Food Talks! För övriga kommer priset vara 495 kr. Ett hett tips är därför att bli medlem för 500 kr/år. Förutom fritt inträde till Food Talks får du möjlighet att ta del av våra övriga aktiviteter i 12 månader framåt.

Mer information och möjlighet att säkra din plats kommer inom kort.

För dig som inte kan vänta, utan redan nu känner att du vill vara med och bidra till Food Talks, du är välkommen att kontakta projektledare Jennica Ericson på jennica@foodevolution.se eller på tel 070-750 04 76

Anmäl dig här

Biljett inträde
495 kr
Biljett Medlem 0 kr
Bli Medlem inkl biljett
500 kr

Medlemserbjudande

Som medlem får du också en utställningsplats helt kostnadsfritt!

Så ta chansen att visa upp ditt företag och/eller produkter under Food Talks. Erbjudandet är giltigt till och med en månad före, dvs fram till 6 november.

Hör av dig om du vill boka till jennica@foodevolution.se

FE_Kostnadsfri_utstallning

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev:

Kontakt

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer så snart som möjligt.

Start typing and press Enter to search