Grattis till Holy Smoke BBQ, Brewski och Zoégas – ni lyfter vår region!

Grattis till Holy Smoke BBQ, Brewski och Zoégas – ni lyfter vår region!

Holy Smoke BBQ – nonminerad i två klasser i årets Restauranggala.

Holy Smoke BBQ är nominerade i klasserna Årets krog samt Årets smaksättare på Restauranggalan som äger rum måndagen den 17 oktober på Cirkus i Stockholm.

Restauranggalans motivering för nomineringen lyder:
”En institution och vallfärdsort har skapts vid skånska Bräcke. Här handlar grillning och rökning om folkbildning i rock’n’roll-takt. Det osar hett på en himmelsk nivå, tack vare de bästa råvarorna och väckelsemöten med de främsta grillmästarna som evangeliserar tekniker för grill och rök för både passionerade privatgrillare och proffskockar”.

Läs mer om Holy Smok BBQ
Läs mer om Restauranggalan

Brewski – nominerad till Årets ölutvecklare
Helsingborgsbryggeriet Brewskis grundare Marcus Hjalmarsson är nominerad till Årets ölutvecklare 2016. Marcus startade mikrobryggeriet Brewski 2014 och utvecklingen har rullat på i en snabb fart.

Om priset Årets utvecklare:
”Priset för Årets Ölutvecklare delas ut för sjätte året i rad på Restauranggalan den 17 oktober. Utmärkelsen instiftades av Carlsberg Sverige för att uppmärksamma och främja personer, företag eller organisationer som, på ett inspirerande och engagerande sätt, aktivt arbetar för att utveckla den svenska ölkulturen.”

Läs mer om Brewski här.
Läs mer om Årets utvecklare här

Zoegas – Sveriges bästa kaffe

Vi säger grattis till Zoégas som fick motta priset ”Swedish Brand Award” i kategorin kaffe. Swedish Brand Award är konsumenternas egen utmärkelse till Sveriges starkaste varumärken. Utmärkelsen baseras på Nöjd Kund Index från en konsumentundersökning där ca 5000 deltagare har tillfrågats.

Läs mer om Zoégas
Läs mer om Swedish Brand Award

Start typing and press Enter to search