Lisa Lemke huvudtalare Food Talks 2019

Vi håller på att sätta samman ett fantastiskt Food Talks för 2019!

Årets tema är Framtidens lokala måltid. 

Att handla lokalt är inte bara en trend. Hållbarhet och viljan att veta var vår mat har odlats är här för att stanna. Men hur möter då producenterna den stora efterfrågan som redan finns? Vilka nya kanaler har uppstått? Räcker de till? Hur går de offentliga upphandlingarna till när kunderna kräver lokal mat? Kan grossisterna möta detta? Krögarna? Hur? Och finns det ett samarbete mellan måltidsaktörerna?

På Food Talks kommer vi att diskutera detta med hjälp av tongivande mat-personligheter. Huvudtalare är TV-kocken Lisa Lemke (nu bl.a aktuell med SVT-programmet ”Timjan, tupp och tårta”) och vi får lyssna till hur hon lyckades dra igång ett hållbart lokalt samarbete i Falkenberg. Det blir samtal mellan det offentliga, privata – de stora och små entreprenörerna. Vi kommer att ha en paneldebatt där både akademi och näringsliv får sia om framtiden.

Behöver vi säga att maten som serveras under dagen blir fantastisk?
Och att du, utöver föreläsningar och seminarium, också får goda möjlighet att nätverka bland andra matintresserade och ta del av erbjudanden från lokala matentreprenörer.

Varmt välkommen till Landskrona teater fredag 15 november!

Mer detaljerad information om våra föreläsare kommer efter hand.

Som medlem går du in helt kostnadsfritt på Food Talks.
Säkra din plats genom att anmäla dig här och nu!

Är du inte medlem än kostar det 695 kr. Ett hett tips är därför att bli medlem för 500 kr/år. Förutom fritt inträde till Food Talks får du möjlighet att ta del av våra övriga aktiviteter i 12 månader framåt.

Frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår i biljetten.

Har du några frågor, idéer eller tankar, hör av dig: foodtalks@foodevolution.se
Håll också utkik på Facebook

Start typing and press Enter to search