H22 Arbetsmöte

Inbjudan till H22 arbetsmöte

Tack till alla deltagare för en helt underbar och fruktbar medlemskväll på Villa Brunnby! Med oss tar vi mängder av inspiration och nytänkande idéer kring hur vi kan utveckla idén att ta landsbygden in till city under H22 City Expo – denna storslagna stadsmässa som tar plats sommaren 2022.

Vi bjuder nu in till ett H22 arbetsmöte den 1 september kl 18.00 i Helsingborg där vi kommer att arbeta med Food Evolutions bidrag till H22 City Expo i samarbete med Helsingborgs stad.

Som medlemmar i Food Evolution är vi alla med och bidrar till att säkerställa vår position och vision som Sveriges främsta mat och dryckesregion, och vi vill gärna ha ditt medverkande – stort som smått. Det är tillsammans vi skapar utveckling idag och i framtiden!

Välkommen att anmäla dig och ställa frågor till: marie@foodevolution.se

Datum & tid: 1 september kl 18.00

Plats: Genetor, Sundstorget 2, Helsingborg

Anmälan & frågor: marie@foodevolution.se

 

Start typing and press Enter to search

Välkommen till Food Evolutions medlemsträff