H22 workshop

Inbjudan till H22 workshop

Food Evolutions satsning under H22 kommer att formas kring koncepten Food Market och Food Court, vilket innebär spännande möjligheter för alla medlemmar att synas och göra ett avtryck för mat och dryckesnäringen i nordvästskåne under denna storslagna stadsmässa.

Om du vill veta mer om och bidra till att forma dessa koncept är du hjärtligt välkommen att delta i nästa H22 workshop den 8/9. På agendan står utveckling och nytänkande idéer kring hur vi kan skapa en bro mellan stad och landsbygd inom koncepten Food Market och Food Court.

Välkommen att anmäla dig eller ställa frågor till: marie@foodevolution.se

Datum & tid: 8 september kl 18.00

Plats: Genetor, Sundstorget 2, Helsingborg

Anmälan & frågor: marie@foodevolution.se

 

 

Start typing and press Enter to search

Food Evolution Podden pratar med Joakim Bengtsson