Premiäravsnitt av Food Evolution Podden! Vi pratar med Joakim Bengtsson

Idag är det premiär för Food Evolution Podden! Vi pratar om allt möjligt relaterat till mat- och dryckesnäringen – från jord till bord – tillsammans med intressanta personer och entreprenörer från regionen!

I dagens premiäravsnitt pratar vi med Joakim Bengtsson! Många känner igen Joakim som en av experterna i programmet Antikrundan på SVT, men alla kanske inte vet vad han gjorde innan han blev antikexpert, eller att han är en av Food Evolutions styrelsemedlemmar. Joakim är en färgstark profil i regionen, med ett stort hjärta och starkt engagemang för kulturen och konsten. Han är en sann livsnjutare, och bjuder tillsammans med Food Evolutions styrelsemedlem Cecilia Liljedahl på ett sprudlande samtal om regionens matupplevelser, bygdens gårdsbutiker, livet och mycket mer!

Du hittar även avsnittet på Spotify! 

I Food Evolution Podden får du möta intressanta personer och företagare i regionen, och samtalen kretsar naturligtvis kring mat och dryck, och allt som berör Food Evolution.

Food Evolution är nätverket som samlar hela måltidsbranschen i nordvästra Skåne från jord till bord. Vår vision är att tillsammans med våra medlemmar skapa Sveriges främsta matregion i nordvästra Skåne.  Vi verkar för att samla måltidsbranschen, skapa nya möjligheter för möten och samarbeten inom mat- och dryckesnäringen samt lyfta nytänkande företagare och initiativ. I en tid när lokalproducerat, närodlat, ekologiskt och hållbart är så efterfrågat av konsumenter vill vi bidra till att sammanföra matälskare och matproducenter, sprida kunskap om hela matkedjan samt bidra till hållbar utveckling.

Start typing and press Enter to search