Food Evolution Podden prater med Mats Lavré

Idag är det dags för avsnitt två av Food Evolution Podden där vi pratar om allt relaterat till mat- och dryckesnäringen – från jord till bord – tillsammans med intressanta personer och entreprenörer från regionen!
Food Evolutions ordförande Marie Vila har intervjuat Mats Lavré om hans senaste satsning i hjärtat av Kullabygden – Villa Brunnby. Vi pratar om kraften som kommer från jorden och berget underifrån, om bygdens myllrande liv och entreprenörskap, om Kulla- och Bjärehalvöns enorma upplevelseutbud och mycket mer! Lyssna på Mats inspirerande resa och tankar om framtiden!

 

Du hittar även avsnittet på Spotify

I Food Evolution Podden får du möta intressanta personer och företagare i regionen, och samtalen kretsar naturligtvis kring mat och dryck, och allt som berör Food Evolution.
Food Evolution är nätverket som samlar hela måltidsbranschen i nordvästra Skåne från jord till bord. Vår vision är att tillsammans med våra medlemmar skapa Sveriges främsta matregion i nordvästra Skåne.
Vi verkar för att samla måltidsbranschen, skapa nya möjligheter för möten och samarbeten inom mat- och dryckesnäringen samt lyfta nytänkande företagare och initiativ. I en tid när lokalproducerat, närodlat, ekologiskt och hållbart är så efterfrågat av konsumenter vill vi bidra till att sammanföra matälskare och matproducenter, sprida kunskap om hela matkedjan samt bidra till hållbar utveckling.

 

Start typing and press Enter to search

Food Evolution Podden pratar med Joakim Bengtsson