Food Talks på H22 – Med en fot i myllan och en i framtiden

Food Talks på H22
Med en fot i myllan och en i framtiden

Food Evolution bjuder in alla intresserade av mat och dryck, entreprenörer och mathantverkare för att prata mat, dryck och utveckling. Om att gå tillbaka till jorden, ursprunget för att finna vägen till framtidens mat och dryck. Träffa nytänkande ölbryggare, vinmakare, mathantverkare och odlare för att få höra om deras innovativa, inspirerande och modiga satsningar. Mat och dryck från lokala aktörer serveras på plats!

Food Evolution samlar mat och dryckesnäringarna kring utveckling av framtidens mat. Vi är en förening som bygger på medlemmarnas behov av att samlas över traditionella gränser, för att skapa nytt och synas tillsammans.

Är du intresserad av gastronomi, hållbara livsmedel eller bara nyfiken på vad som ligger på din tallrik i framtiden? Häng med på spännande föreläsningar av ledande experter, eldsjälar och aktörer på mängder av varierande ämnen, med den gemensamma nämnaren att det på ett eller annat sätt handlar om mat.

Datum & tid: 30 juni kl 14:00 – 17:00
Plats: Helsingborgs Konserthus, Lilla salen
Boka: Food Talks är kostnadsfritt och öppet för alla, men kräver att du bokar din plats här

Vi kommer att delta i Food Talks på H22:

Start typing and press Enter to search